Diensten

Office 365 Security Healthcheck

Standaard is Office 365 niet veilig, met het risico op imagoschade en financiële schade. Office 365 is een aantrekkelijk doelwit voor Cybercriminelen en de dreigingen nemen toe.

Na deze Healthcheck kent u de veiligheidsrisico’s van uw Office 365 omgeving en weet u welke acties u moet nemen om deze te minimaliseren. Daarbij wordt u geholpen in het prioriteren van de vervolgacties. (lees hier verder…)

Office 365 Consultancy

Voor tijdelijke versterking van uw huidige Office 365 team of ICT team kom ik graag in actie. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de kantoor automatisering als migratie consultant van Microsoft producten. Ik beheers verschillende rollen op het gebied van beheer, ontwerper, technische projectleiding en teamcoördinatie en ben als subject matter expert voor Office 365 erkend.
Mijn passie is het helpen van organisaties bij het beveiligen van de Office 365 omgeving en het ondersteunen van de adoptie van productiviteitstools. Ik help om de organisatie uit te leggen wanneer je nu welke tool het beste kunt gebruiken en hoe je daarmee veilig – zowel intern als extern – informatie deelt.

Ik acteer als een ‘man in the middle’ en begeef me op het snijvlak van business en techniek. Ik zorg voor een goed advies, maar werkt ook het ontwerp uit, richt de oplossing in en zorg voor de communicatie binnen ICT en naar uw medewerkers. Tevreden medewerkers zijn mijn doel.