Office 365 Consultancy

Voor tijdelijke versterking van uw huidige Office 365 team of ICT team kom ik graag in actie.  Ik help je graag de omgeving veilig en goed in te richten aansluitend bij de processen van de organisatie. Ook help ik de medewerkers hun weg te vinden in het aanbod van verschillende productiviteit tools en hoe je daarmee veilig – zowel in- als extern – informatie deelt

Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de kantoor automatisering als migratie consultant van Microsoft producten. Ik beheers verschillende rollen op het gebied van beheer, ontwerper, technische projectleiding en teamcoördinatie en ben als subject matter expert voor Office 365 erkend.

Mijn passie is het helpen van organisaties bij het beveiligen van de Office 365 omgeving en het ondersteunen van de adoptie van productiviteitstools. Ik help o.a. om de organisatie uit te leggen wanneer je nu welke tool het beste kunt gebruiken en hoe je daarmee veilig – zowel intern als extern – informatie deelt.

Ik acteer als een ‘man in the middle’ en begeef me op het snijvlak van business en techniek. Ik zorg voor een goed advies, maar werkt ook het ontwerp uit, richt de oplossing in en zorg voor de communicatie binnen ICT en naar uw medewerkers.

Tevreden medewerkers zijn mijn hoofddoel.

Via een eenvoudige strippenkaart constructie kunnen uren worden ingekocht en bij een grotere strippenkaart is er voordeel te behalen.

Bedrijven die direct bijdragen aan het verbeteren van het milieu, krijgen bij mij voorrang en investeer ik graag in door een 5% lager uurtarief aan te bieden.

Daarnaast geldt voor elk gewerkt uur dat ik een bijdrage lever aan goede doelen, zie daarvoor meer over op My mission to nature

Gewoon even bellen voor een gratis half uurtje advies? Dat kan!
Laat hier een berichtje achter 😉