Office 365 Ondersteuning en Consultancy

Voor tijdelijke versterking van uw huidige Office 365 team of ICT team kom ik graag in actie.  Ik help de Office 365 omgeving veilig en goed in te richten aansluitend bij de processen van de organisatie. Ook help ik de medewerkers hun weg te vinden in het aanbod van verschillende productiviteit tools en hoe je daarmee veilig en efficiënt mee kunt werken. Ook wanneer je organisatie zelf geen ICT afdeling heeft help ik graag met Office 365 ondersteuning. Daardoor hebben medewerkers een vast contactpersoon die ze eenvoudig via telefoon of chat via Teams kunnen bereiken.

Ervaring

Met meer dan 12 jaar ervaring binnen de kantoor automatisering als migratie consultant van Microsoft producten bij grote organisaties als de Rechtspraak, het OM, de Belastingdienst, DSM, Bank Insinger de Beaufort (BNP Paribas) en Enexis Netbeheer heb ik me professioneel kunnen ontwikkelen. Ook bij kleinere organisaties voel ik me thuis omdat daar besluiten eerder kunnen worden genomen waardoor verbeteringen sneller beschikbaar kunnen worden gesteld. Zo heb ik ervaring bij o.a. zorgverlener Ambiq, ziekenhuis Medisch Spectrum Twente, TSN Thuiszorg en Spoorweg Pensioenfonds. Ik beheers verschillende rollen op het gebied van beheer, ontwerper, technische projectleiding en teamcoördinatie en was bij mijn laatste werkgever CGI (Voorheen Logica CMG), subject matter expert Office 365 binnen Nederland. Daarna heb ik bewust gekozen om zelfstandig verder te gaan om de vrijheid te hebben mijn eigen opdrachten, werkzaamheden en klanten te kunnen bepalen en me puur te kunnen focussen op wat ik leuk vind.

Passie

Mijn passie is het helpen van organisaties bij het beveiligen van de Office 365 omgeving en het ondersteunen van de adoptie van productiviteitstools. Ik help o.a. om de organisatie uit te leggen wanneer je nu welke tool het beste kunt gebruiken en hoe je daarmee veilig – zowel intern als extern – informatie deelt. Office 365 is een standaard cloud dienst dus veel organisaties hebben dezelfde vragen of behoeften. Die vertaal ik zo mogelijk naar producten of ondersteuningspakketten die dan voor een vast bedrag afgenomen kunnen worden. (Zie daarvoor de producten pagina)

Ik acteer als een ‘man in the middle’ en begeef me op het snijvlak van business en techniek. Ik zorg voor een goed advies, maar werkt ook het ontwerp uit, richt de oplossing in en zorg voor de communicatie binnen ICT en naar uw medewerkers.

Strippenkaart: Veilig & Flexibel

Via een eenvoudige strippenkaart constructie kunnen uren worden ingekocht en bij een grotere strippenkaart is er voordeel te behalen. Er wordt netjes een urenadministratie bijgehouden zodat transparant is waar de uren aan worden besteedt. Hierdoor zit je niet vast een vast ‘all-in’ abonnement per maand waarbij je vaak duurder uit bent als medewerkers geen vragen hebben en er geen bijzondere wijzigingen zijn. In de basis functioneert een Cloud dienst zoals het Office 365 platform vanuit zichzelf prima en is enkel configuratie nodig en moet je bij blijven met de wijzigingen die Microsoft doorvoert. Daardoor kan het zijn dat je enkele weken geen ondersteuning nodig hebt, wat prima is en moet kunnen. Met een strippenkaart constructie in plaats van een abonnement behoudt je deze vrijheid. Ben je na een eerste kleine strippenkaart niet overtuigt van mijn aanpak of competentie dan stopt de samenwerking eenvoudig. Ik ga enkel voor klanten die tevreden zijn en mij als partner zien zonder het gevoel hebben aan me vast te zitten. Tegoeden verlopen niet.

Bijdrage goede doelen

Bedrijven die direct bijdragen aan het verbeteren van het milieu, krijgen bij mij voorrang en investeer ik graag in door een 5% lager uurtarief aan te bieden.

Daarnaast draag ik met elk gewerkt uur een bijdrage aan goede doelen, zie daarvoor meer over op My mission to nature

Gewoon even bellen voor kennismaking én een gratis half uurtje advies? Dat kan!
Laat hier een berichtje achter 😉

Hopelijk spreek ik je snel.