I’m KEEN on it!

De naam Keenz.nl is ontstaan vanuit mijn enthousiasme voor modern en flexibel samenwerken, veiligheid, en IT (‘Keen on IT’ = Enthousiast over IT).

“Oh, kan dat ook zo!?”

Ik krijg er energie van om mensen het ‘Oh, kan dat ook zo?!’ moment te bezorgen. Mensen helpen.
Door de IT middelen die men vaak al heeft, op de juiste manier te gebruiken kun je efficiënter werken. Managers gebruiken liever de term ‘productiever’, maar mijn doel is niet om je harder te laten werken. Ik wil je leren dat IT je faciliteert en jou minimaal een uur per week kan besparen, waardoor je meer tijd hebt voor je eigen werk en dingen die jij belangrijk vindt.

“Gezonde mix tussen aanwezigheid op kantoor en flexibel werken op afstand”

Ook geloof ik in de kracht van samenwerken en een gezonde mix van aanwezigheid op kantoor en het flexibel werken op afstand. Door de inzet van de leuke sociale samenwerking tools, ontstaat er ook op afstand een goed inzicht wie waar mee bezig is. Ook heb je de kans om bij te springen bij een collega wanneer dat nodig is of kun je zelf om hulp vragen.

Daarnaast leert het IT systeem jou kennen en de onderwerpen waar je mee bezig bent, waardoor het jou kan adviseren welke andere documenten wellicht interessant voor je zijn. Hierdoor kan onbewust dubbel werk voorkomen worden of heb jij relevante info tot je beschikking om je nieuwe document op te stellen. Dit dankzij A.I. (kunstmatige intelligentie), net zoals tools als Spotify en Netflix jou adviseren over relevantie muziek of films.

“Office 365 toont jou relevante informatie,
net zoals tools als Spotify en Netflix jou adviseren
over relevantie muziek of films.”

Voor jou eigen veiligheid en die van de organisatie leer ik je hoe je digitaal veiliger kunt werken. Dat klinkt misschien saai, maar ik leer je dat dit jou ook tijd scheelt omdat je geen verschillende versies van documenten meer hoeft bij te houden. En je hebt de zekerheid dat iedereen altijd in dezelfde laatste versie van een document kan werken (tegelijk), ook al heb je dat document vorige week al rond gestuurd, dan klinkt het beter toch?

“Leuker kunnen we IT wél maken,
én ook makkelijker!”
Smile 🙂